Home / Tapahtuma-arkisto / Nämä huippurunoilijat Sähkö-klubilla 7.7. klo 20 !

Nämä huippurunoilijat Sähkö-klubilla 7.7. klo 20 !

Sähkö 9#  Bar Vakiopaine perjantaina 7.7. klo 20 alkaen. Vapaa pääsy.

Esiintyjät:

Cia Rinne (s. 1973) on Berliinissä asuva runoilija ja taiteilija. Hän kirjoittaa minimalistista, visuaalista ja akustista runoutta eri kielillä ja yhdistää taiteensa usein performansseihin ja ääni-installaatioihin. Rinteen teoksia on ollut esillä muun muuassa Signal Malmössä, Turku Biennaalissa, Grimmuseim Berliinissä, Kööpenhaminan Den Frie and Overgadenissa, INCA Seattlessa ja Tallinnan Kumu Art Museumissa.

Olli-Pekka Tennilä (s.1980) on jyväskyläläinen runoilija.

Raisa Marjamäki (s. 1987) on opiskellut Helsingin ja Jyväskylän yliopistoissa sekä valmistunut maisteriksi skotlantilaisesta University of St Andrews´ta, jossa hän opiskeli runoutta Don Patersonin johdolla. Kaksi runoteosta julkaissut Marjamäki on esiintynyt paljon ja kiitellysti sekä yksin että erilaisten muusikoiden kanssa.

Ossi Koskelainen (s. 1980) on teatteriohjaaja-dramaturgi-esitystaiteilija, jonka käsittelyssä Kaarlo Kramsu ja V. A. Koskenniemi kohtaavat hypnoottisen teknon.

Lasse Hauerwaas (s. 1984) on neljä kokoelmaa julkaissut eurooppalainen runoilija, jonka viimeisin runoteos Jats juhlistaa toimettomuutta ja korostaa tarkkailun viisautta. Klubilla häntä säestää turkulainen jazz-muusikko Otso Helasvuo.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *