Home / Tapahtuma-arkisto / Sähkö #12 pe. 20.10 Bar Vakiopaine kl. 19 alk.

Sähkö #12 pe. 20.10 Bar Vakiopaine kl. 19 alk.

Perjantain 20.10 Sähkö-klubilla esiintyvät
Esiintyjistä ja esityksistä:

Anna Elina Isoaron ja Janette Hannukaisen Jokapäiväinen ihme -runodialogissa tullaan kyselyikään, opitaan rinnanpään kautta, itketään sipulinlohkojen sekaan ja metsästetään biohajoavia konetiskitabletteja Prismassa. Kotiäitien ja uraäitien nokkapokka taipuu runokabareeksi, jota säestää lapsiperheiden etuuksia leikkaavien päättäjien röhönauru.

Vesa Lahden kolmannen runoteoksen Valo murtautuu kynnen alta kertoja on Keski-Suomen kirjallisuuden läänintaiteilijan (2014-2017) näköinen mies, joka kuljeskelee maalaismaisemissa ja pysähtyy tarkkailemaan tähtitaivasta, kielen vivahteita kunnioittaen.

Sini Silveri on ystäviensä joukossa se musta lammas, jolla on vielä luottotiedot. Hän on julkaissut valokuvazineä Traktor Pulling sekä tehnyt sanallisia ja musiikillisia kokeiluja yhtyeissä Internet ja Millenium Poster. Silverin ensimmäinen runojulkaisu Muovailen muovipussista kaunista kahvaa ilmestyi Zäp Booksin julkaisemana elokuussa 2016. Nyt hän esittää tekstejään vihkoilta: my favourite friends ja A5/20.

Taneli Viljanen on Rovaniemellä syntynyt kirjailija, joka ajautui maata pitkin pohjoisesta etelään ja valmistui kollaasirunoutta tutkimalla filosofian maisteriksi Helsingin yliopistosta. Sähkö-klubin syntymäpäiväjuhlilla hän esittää kirjallisuutta ja äänitaidetta yhdistävän esitysversion uusimmasta teoksestaan Vyöhyke.

Vuosi (Olli Aarni, Ilpo Numminen, J.K.) on vuonna 2014 alkunsa saanut kokeelliseen musiikkiin/äänitaiteeseen keskittyvä kollektiivi. Kollektiivi on esiintynyt eri puolilla Suomea, julkaissut äänitteitä ja rakentanut ääni-installaatioita Ars Auttoisille, Akusmataan ja Sorbukseen.

Vapaa pääsy, Vakiopaine, tervetuloa

About Risto Niemi-Pynttäri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *