Home / Tapahtuma-arkisto / Sähkö # 16 pe 16.2. Bar Vakiopaineessa klo 20

Sähkö # 16 pe 16.2. Bar Vakiopaineessa klo 20

User Rating: Be the first one !
Helmikuun Sähkö-klubi kulkee metropolien sykkeestä kyrillisille aroille ja Suomeen, aina tarinankerronnan ja kielen alkujuuriin asti. Keski-Suomen Kirjailijoiden järjestämä klubi on samalla Vanhan Kirjan Talven iltatapahtuma, johon on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

Aika ja paikka: perjantaina 16.2. klo 20 Bar Vakiopaineessa (Kauppakatu 6)

Esiintyjistä ja esityksistä:

Riitta Cankocak on Jyväskylässä syntynyt suomalais-turkkilainen kirjailija, runoilija, kääntäjä ja kuvataiteilija. Hän on julkaissut turkiksi kolme runokokoelmaa ja kaksi romaania. Cankocakin suomenkielinen esikoisrunoteos Vallaton maa ilmestyi vuonna 2010. Cankocak on kääntänyt suomeksi turkkilaista nykyrunoutta ja turkiksi muun muassa kansalliseepos Kalevalan.

Pauli Tapio on Helsingissä asuva, Oulussa syntynyt runoilija, kääntäjä, tohtoriopiskelija ja kirjallisuuskriitikko. Hänen esikoisteoksensa Varpuset ja aika voitti viime vuonna Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnon.

Johanna Kärkkäinen on Jyväskylässä asuva huilisti ja runoilija. Hänen esikoisrunokokoelmansa Kädet lokakuun harmaat ilmestyi syksyllä 2017. Kärkkäisen runoutta ja modernia soolohuilumusiikkia yhdistelevä esitys pohtii elämän katoavaisuutta sekä ajattomuuden ja haurauden kokemuksia.

Saila Susiluoto on helsinkiläinen runoilija ja taiteilijaprofessori, jonka teoksia on käännetty 15 kielelle. Susiluodon kahdeksas kokoelma Metropolis läpäisee kaupungin kuvitellut, olemassa olevat ja kadotetut kerrostumat.

Ville-Juhani Sutinen on Jyväskylässä asuva kirjailija ja kääntäjä. Tuoreimmassa romaanissaan Matrjoshka 13 hän tekee kerroksittaisen matkan venäläisyyden ytimeen, ja on nyt palannut kertomaan tarinansa bardi Mihail Ioninin säestyksellä.

Mihail Ionin on venäläissyntyinen muusikko ja trubaduuri Turusta. Hänen ohjelmistoonsa kuuluu muun muassa Vladimir Vysotskin ja Bulat Okudžavan lauluja.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *