Home / Tapahtuma-arkisto / Sähkö #18 12.4.

Sähkö #18 12.4.

Huhtikuun Sähkö-klubilla sukelletaan maitovalaan vatsaan, tutkitaan miltä kellonajat näyttävät ja syvennytään lauluihin, jotka kertovat niin rakkaudesta kuin ketusta ja kärpäsestäkin. Klubin järjestää Keski-Suomen Kirjailijat ja sisäänpääsy on totutusti ilmainen. Lämpimästi tervetuloa!

Mikko Supponen on tamperelainen kirjoittaja, joka kuljeskelee esikoisteoksessaan rennosti ja oivaltavasti Kellon ympäri kahdessatoista tunnissa. Mutta mitä tapahtuu, kun ihminen ajastaa kellonsa tahallaan väärin?

Helsinkiläinen Lea Kalenius on toiminut myös teatteriohjaajana. Hänen esikoisrunoteoksensa Rouva on kadonnut yhdistelee runoutta ja draamaa sekä kertoo erilaisten naishahmojen tarinaa. Sähkö-klubilla Kalenius lukee myös uusia, vielä julkaisemattomia runojaan.

Juhani Ahvenjärvi on tamperelainen runoilija, jonka toukokuussa ilmestyvä, seitsemäs kokoelma Maitovalas täynnä mandariineja viskaa uteliaan katseen kevään tuloon, esikaupungin pieniin ilmiöihin ja niiden herättämiin kokemuksiin. Kuten aina, Ahvenjärven teksti ei tuputa valmiita tunteita tai tulkintoja, vaan se katsoo, kokee ja iloitsee.

Hulda Huima on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, jonka ajattomat melodiat ja ujolla mutta kovalla intensiteetillä ladatut tulkinnat eivät jätä ketään kylmäksi:  “Kotiin on matka, mutta tietä ei näy.”

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *