Home / Tapahtuma-arkisto / Runousaamianen #2, 5.5.

Runousaamianen #2, 5.5.

Tervetuloa runousaamiaiselle Local Culture Hostelin kahvilaan lauantaina 5.5. klo 10! Tällä kertaa aamukahvin äärellä esiintyvät kirjailijat Risto Ahti, Riina Katajavuori, Penjami Lehto ja Salla Partala.

Keski-Suomen Kirjailijoiden järjestämään tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Esiintyjät:

RISTO AHTI tunnetaan mestarillisena runoilijana ja persoonallisena ajattelijana, joka on tehnyt pitkän uran myös kirjoittamisen opettajana. Ahti on julkaissut runoja jo 50 vuoden ajan. Ensimmäinen rakkaus (WSOY 2018) on hänen 37. teoksensa.

RIINA KATAJAVUORI on kirjoittanut runoutta, proosaa ja lastenkirjoja. Hänen runojaan on käännetty lähes kolmellekymmenelle kielelle ja lastenkirjoja saksaksi ja tanskaksi. Maailma tuulenkaatama (Tammi 2018) on hänen seitsemäs runokokoelmansa.

PENJAMI LEHTO on jyväskyläläinen esseisti, kirjallisuusaktiivi ja -blogisti, jonka esikoisteos Puutarhassa ilmestyi Poesialta vuonna 2015, Poesiavihkot-sarjan ensimmäisenä julkaisuna. Lehto kirjoittaa mm. Noesis-runouslehteen ja Esseepaja-blogiin ja pitää yllä omaa Jäljen ääni -blogiaan.

SALLA PARTALA on jyväskyläläinen runoilija ja runoaktiivi, jonka esikoisrunokokoelma Hunajakantajien aika (Esterin Kirja) ilmestyi joulukuussa 2017. Partalalle tärkeää on sattumanvaraisuus ja sille avoimena pysyminen: ympäristö antaa meille jatkuvasti vihjeitä ja viestejä, joiden kautta myös henkilökohtainen saa merkityksen.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *