Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/2/d345564917/htdocs/mohsen/kirjailijatalo.org/web/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Cathleen Miller Kirjailijatalolla 27.2.19 – Kirjailijatalo | Writers' House
Home / Tapahtuma-arkisto / Cathleen Miller Kirjailijatalolla 27.2.19

Cathleen Miller Kirjailijatalolla 27.2.19

Yhdysvaltalainen kirjailija Cathleen Miller on matkannut ympäri maailmaa ja kertonut ihmisten ja paikkojen tarinoita kirjoissaan. Hän on haastatellut valtionpäämiehiä sekä Itä-Timorin vuoriston kätilöitä. Hän ajellut matkailuautolla ympäri Pietaria haastatellakseen prostituoituja. Hän on juossut Brasiliassa keskellä yötä alas vuorenrinnettä bandiitit perässään.

Cathleen Miller tunnetaan kenties parhaiten kansainvälisestä bestselleristä Aavikon kukka. Teos kertoo köyhän somalialaistytön Waris Dirien tiestä kansainväliseksi huippumalliksi ja YK:n hyväntahdon lähettilääksi. Kirjassa Miller hyödyntää tarinankerrontaa retorisena keinona: yhden ihmisen kokemukset kuvastavat laajempaa maailmanjärjestystä.

Cathleen Miller´s workshop on Nonfiction and Personal essay
25.2 – 28.2. klo 16.15 – 17.45    lisätietoja: risto.niemi-pynttari@jyu.fi

NONFICTION FOR ADVOCACY
Writers can and do change the world. Cathleen Miller will discuss her techniques for persuasion.
27.2.2019 klo 16.15 – 17.45  Jyväskylän yliopisto, Historica-rakennus, Sali H320 (Seminaarink. 15)

BEHIND THE SCENES:
Cathleen Miller discusses her work in reporting and writing creative nonfiction.
27.2.2019 klo 18.30 – 20.00 Kirjailijatalo (Seminaarinkatu 26 b)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *