Home / Tapahtuma-arkisto / Sähkö #26 26.3.

Sähkö #26 26.3.

Tiistaina 26. maaliskuuta 2019 klo 20.00–22.00

Bar Vakiopaine, Kauppakatu 6, 40100 Jyväskylä

Maaliskuun Sähkö-klubilla seurustellaan varkaiden kanssa, astutaan rakkauden ansaan ja tutustutaan economy-luokassa lentoemännän aivoituksiin, jotka heittävät tuon tuosta kolmoistulppi-kaksoistulpin ja päälle kolmoissalchowin. Sfääristä toiseen pirskahtelevan tapahtuman järjestää Keski-Suomen Kirjailijat ja matka on totutusti ilmainen. Lämpimästi tervetuloa!

Esiintyjistä ja esityksistä:

LAURA LAAKSON esikoisromaani Mrs. Milkyway (Aviador, 2019) sukeltaa lentoemännän inhimillisiin pelkoihin ja hurjiin fantasioihin. Pyörteinen kerronta hämmentää ja lennättää kanssamatkustajat absurdeihin päivähoureisiin, joissa luonnonlait mullistuvat kesken juomatarjoilun.

TUUKKA PIETARISEN esikoisrunokokoelma Yksin ja toisin (WSOY, 2018) liikkuu kohtaamisen ja kohtaamattomuuden, toiseuden ja ykseyden maisemissa. Pietarinen kirjoittaa rohkean filosofista mutta myös yllättävästi liikehtivää, leikittelevää runoa, jossa haarukat kääntyvät veitsiä vastaan ja tyhjyydessä on niityn muotoinen aukko.

EIRA STENBERG on suomalaisen kirjallisuuden arvostetuimpia ja rakastetuimpia runoilijoita. Stenbergin runous kulkee 1960-luvun ironisen nopealiikkeisistä proosarunoista 70- ja 80-luvun eettiseen keskusteluun luonnosta, perheestä ja yhteiskunnasta. 1990- ja 2000-luvun taitteen kaksi runokokoelmaa yhdistävät ja syventävät edelleen hänen avainteemoja ja -kuvia kulttuurista, luonnosta, seksuaalisuudesta, myyteistä, ihmismielen monikerroksisuudesta.

MYKÄT VARPAAT on Joonas Mykkäsen, Julius Rautakorven, Lauri Talasniemen ja Harri Varpasen muodostama akustinen korsuorkesteri, joka esittää tyylillä valittuja covereita vesiselvällä suomenkielellä.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *