Home / Tapahtuma-arkisto / Salonki 5.9.

Salonki 5.9.

Torstaina 5. syyskuuta 2019 klo 17.00–18.00

Kirjailijatalolla (Seminaarinkatu 26 B, 40100 Jyväskylä)

Kirjailijatalon Salonki on uusi matalan kynnyksen proosatapahtuma ja pysähtymispaikka, jossa maan eturivin kirjailijat kertovat ajankohtaisista teoksistaan. Myös yleisö voi osallistua tapahtumaan kysymyksillä ja kommenteilla. Salongin ensimmäiseksi kirjailijavieraaksi saapuu Laura Lindstedt ystävänsä Natalian kanssa. Palkittua ja ylistettyä kirjailijaa haastattelee kirjailija Eeva Rohas. Keski-Suomen Kirjailijoiden järjestämä tapahtuma on samalla osa ensimmäistä kertaa järjestettävää Maailmantuskafestivaalia ja sen teemapäivää Toivoton Torstai. Salonkiin on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

“MIKÄÄN EI OLE TÄÄLLÄ KIELLETTYÄ.”

Laura Lindstedtin kolmas romaani Ystäväni Natalia (Teos 2019) kertoo naisesta, joka aloittaa intensiivisen terapian ratkaistakseen seksuaalielämänsä ongelmat. “Nataliaksi” nimeämänsä potilaan tarinaa kertoo terapeutti. Hän teetättää Natalialla vapaaseen assosiaatioon pohjautuvia harjoitteita kehittämänsä metodin avulla. “Kaivamme esiin erilaisia kerrostumia ja kerrostamme lisää. Kerrostamme niin kauan ja niin hartaasti, että se mikä sinua jäytää ja satuttaa kadottaa voimansa.”
Ystäväni Natalia tutkii koukuttavasti vallankäyttöä, identiteetin rakentumista ja kertomusten voimaa. Romaani tarkastelee halua ja sen kaunokirjallista esittämistä poikkeuksellisen suoraan. Mitä peitetään silloin, kun kaikki paljastetaan? Kenellä on valta kertoa?

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *