Home / Tapahtuma-arkisto / Sähkö #31 1.10.

Sähkö #31 1.10.

ti 1.10.19 klo 20.00                        

Bar Vakiopaine (Kauppakatu 6, 40100 Jyväskylä)

Jyväskylän monitaiteellinen klubiylpeys Sähkö täyttää ruhtinaalliset kolme vuotta. Juhlan kunniaksi Vakiopaineen estradille astelee esiintyjävieraita Suomen Tampereelta, Helsingistä ja Oulusta. Keski-Suomen Kirjailijoiden järjestämään tapahtumaan on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

Esiintyjistä ja esityksistä:

EEVA MARIA AL-KHAZAALI kirjoittaa feminististä autofiktiota. Vapaamittaista runoutta kirjoittava al-Khazaali on julkaissut kaksi runokokoelmaa Unelma (2009, ntamo) ja Että näkisin siitä unia (ntamo, 2018).

OUTUO on kahden kirjailijan, Alexandra Salmelan ja J. P. Laitisen leikki- ja tutkimusprojekti, joka kartoittaa kirjoitetun tekstin ja esityksen välitiloja live-dialogin avulla. Veletkä on Salmelan ja Laitisen henkilökohtaisiin proosateksteihin perustuva kohtaaminen, konflikti, yhteentörmäys – kahden fiktiivisen mielen raju ristiaallokko, joka ulottuu kielen rajojen ulkopuolelle. Alexandra Salmela on julkaissut kaksi romaania, joista ensimmäinen, 27 eli kuolema tekee taiteilijan (Teos 2010) voitti Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnon ja oli Finlandia-ehdokkaana. Lisäksi hän on kirjoittanut lastenkirjoja. Jussi “J.P.” Laitinen on palkittu toimittaja ja tietokirjailija, jonka esikoisromaani Lume julkaistiin elokuussa (Teos 2019).

BLACK MÖDERNISM on Eino Santasen, Matti Kangaskosken ja Tuomas Timosen muodostama runokollektiivi, joka suunnittelee ja toteuttaa performatiivisia banzai-hyökkäyksiä tarkoin valittuihin kohteisiin.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *