Home / Tapahtuma-arkisto / “Pitäisikö olla huolissaan?” -keskustelusarja käynnistyy Kirjailijatalolla 3.10.

“Pitäisikö olla huolissaan?” -keskustelusarja käynnistyy Kirjailijatalolla 3.10.

to 3.10.19, klo 18.00 – 21.00

Keski-Suomen Kirjailijatalo (Seminaarinkatu 26 B, 40100 Jyväskylä)

Jyväskylän yliopiston filosofian lehtori Olli-Pekka Moisio johdattaa keskusteluun kuluttamisen filosofiasta otsikolla Moraaliverkko. Tilaisuus on osa “Pitäisikö olla huolissaan?” -keskustelusarjaa.  Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Keskustelun lomassa on tarjolla pientä välipalaa. Tervetuloa mukaan!

Suomen luonnonsuojeluliiton Jyväskylän seudun yhdistys tarjoaa syksyllä uuden keskustelusarjan otsikolla “Pitäisikö olla huolissaan?”. Keskustelusarjassa valotetaan näkökulmia globaaliin ympäristökriisiin ja sen herättämiin tunteisiin ja toimintaan tunnettujen asiantuntijoiden alustusten virittämänä. Tarkoitus on rakentaa keskustelua, joka toivottavasti muuttuu toiminnaksi ja samalla lievittää mahdollista ympäristöahdistusta. Jokaiseen tilaisuuteen on kutsuttu inspiroiva alustaja, mutta tärkeintä on osallistujien oma panos. Keskustelusarjan neljä tilaisuutta pidetään Kirjailijatalolla ja yksi yhdistyksen uudella toiminta-alueella Joutsassa, josta toivomme runsaasti uusia ihmisiä mukaan luonnonsuojelutyöhön.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *