Home / Tapahtuma-arkisto / “Pitäisikö olla huolissaan” -keskustelusarja #3 14.11.

“Pitäisikö olla huolissaan” -keskustelusarja #3 14.11.

to 14.11.19, klo 18.00–21.00

Keski-Suomen Kirjailijatalo (Seminaarinkatu 26 B, 40100 Jyväskylä)

Biologi, toimittaja Juha Kauppinen kertoo havainnollisten esimerkkien kautta, mitä luonnon monimuotoisuus on, miksi se katoaa ja mitä merkitystä sillä on. Yksittäisten lajien tarkastelusta aukeaa ikkunoita tuhansien ja miljoonien vuosien taakse ja toisaalta aivan viime vuosikymmeniin, jolloin luonnontilainen luonto on dramaattisella tavalla kadonnut Suomesta, kuten lähes kaikkialta maailmasta. Juha Kauppisen huhtikuussa 2019 ilmestynyttä kirjaa Monimuotoisuus – kertomuksia katoamisista on ylistetty tärkeimmäksi vuosikymmeniin ja kirjaksi, joka jokaisen pitäisi lukea.

Tervetuloa mukaan!

Tilaisuus on osa Pitäisikö olla huolissaan? -keskustelusarjaa, jonka järjestää Suomen luonnonsuojeluliiton Jyväskylän seudun yhdistys. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, ja siellä on kahvitarjoilu.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *