Home / Yleinen / “Pitäisikö olla huolissaan?” -keskustelusarja #5

“Pitäisikö olla huolissaan?” -keskustelusarja #5

to 12.12.2019 klo 18:00-21:00, Kirjailijatalo (Seminaarinkatu 26 B, 40100 Jyväskylä)

Tunteet, kuten ahdistus ja voimattomuus, ja ajatukset, kuten ’mitään ei ole enää tehtävissä’ ja ’yksi ihminen ei voi vaikuttaa’, voivat tehokkaasti estää ja vaikeuttaa toimintakykyämme ilmastokriisin aikakaudella. Työpajan tavoitteena on harjoitella tunnistamaan ilmastokriisi sisällämme ja tutkia keinoja näiden laajasti koettujen sisäisten vaikeuksien omakohtaiseen ylittämiseen. Viisautta ja ratkaisuja etsitään omakohtaisten toiminnallisten harjoitusten ja ohjatusti yhdessä keskustelemisen kautta turvallisessa ja luottamuksellisessa oppimisen tilassa. Työpajan ohjaa Mikko Valtonen, väitöskirjatutkija, opettaja, kouluttaja.

Työpaja on osa Pitäisikö olla huolissaan? -keskustelusarjaa, ja sen järjestetää  Suomen luonnonsuojeluliiton Jyväskylän seudun yhdistys. Työpajaan on vapaa pääsy, ja siellä on kahvitarjoilu.

Tervetuloa mukaan!

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *