Home / Tapahtuma-arkisto / Sähkö #32 (Jyväskylän Sydän 24) 20.11.

Sähkö #32 (Jyväskylän Sydän 24) 20.11.

Keskiviikkona 20. marraskuuta 2019 klo 20.00–21.30           

Jyväskylän kaupunginteatteri, Vapaudenkatu 36, 40100 Jyväskylä

Marraskuun Sähkö-klubi järjestetään poikkeuksellisesti Jyväskylän kaupunginteatterin tiloissa (yläkerran aulassa) osana Jyväskylän Sydän 24 -tapahtumaa.

Sähkö numero 32 vierailee Jyväskylän sydämessä tutkien ja käännellen isoja aiheita, muistojen hiipivää kirpeyttä, energian filosofiaa, itsen etsintää ja lipeämistä, runouden, tanssin ja musiikin keinoin. Monitaiteellisen illallisen tarjoaa Keski-Suomen Kirjailijat. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

Esiintyjistä ja esityksistä:

JOUNI TEITTINEN on Jyväskylässä kasvanut kirjallisuudentutkija, jonka esikoisrunokirja Sydäntasku on eleginen runoteos lapsuudesta, sen jäljistä ja jäljettömyydestä. Siitä, miten jotakin on tapahtunut ja jäänyt sijoilleen, koteloitunut elämän virtaavaan kylkeen. Ja aina joku on piilossa, huutaa etsimään. Teittinen voitti teoksellaan Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnon marraskuussa 2019.

VELI LEHTOVAARA on tanssitaiteilija, jonka sooloteos ja koreografinen installaatio Katkelma 468 sai ensi-iltansa Runokuu-festivaalin ohjelmistossa elokuussa 2019. Teos lähestyy energian käsitettä ja kokemusta ruumiillisuuden ja koreografian tulokulmista. Sähkö-klubilla tapahtuvassa esityksessä Lehtovaara tanssii katkelmia Antti Salmisen ja Tere Vadénin kirjoista: Energia ja kokemus (2013) ja Elo ja anergia (2018).

Tanssi ja koreografia: Veli Lehtovaara
Lukija: Antti Salminen

PROFEETTA on solurakenteen sisällä rätisevää elementaalista tai atomista energiaa. Se on elektrokemiallinen aurinkomyrsky, jonka tuleva levy on hyvän meiningin musiikkia, ei kolkkoa synkistelyä ja pahojen trippien voivottelua.

Jyväskylän ♥ 24 Facebookissa:
https://www.facebook.com/events/2511710395725473/

Lisätietoja tapahtumasta sekä koko ohjelma:
https://www.jyvaskyla.fi/jyvaskylansydan24

P. S. Paikan päältä löytyy anniskeluravintolatoimintaa.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *