Home / Tapahtuma-arkisto / Runousaamiainen 8.2.

Runousaamiainen 8.2.

Lauantaina 8. helmikuuta 2020 klo 10.00–11.00

Ravintola Piato, Mattilanniemi 2, 40100 Jyväskylä

Joko olet ehtinyt nauttimaan Runousaamiaisen laatuantimista? Seuraava tilaisuus sukeltaa säkenöivän runouden ja hyvän aamukahvin yhteispyörteisiin tarjoutuu Vanhan Kirjan Talvessa. Aloita siis lauantaiaamusi suuntaamalla askeleesi Mattilanniemeen ja Agoraan, jossa aamiaiskattauksen äärellä esiintyvät runoilijat Vesa Lahti, Suvi Valli, Ester Nuori Leppä ja Petri Turunen.

Tapahtuman järjestää Keski-Suomen Kirjailijat yhteistyössä Vanhan Kirjan Talven kanssa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa Ravintola Piatoon!

Esiintyjistä:

PETRI TURUNEN on kolme runoteosta julkaissut poeettinen aktivisti, joka esiintyy harvoin ja ihmettelee kaikkea.

JOHANNA IKONEN on runoilija ja kirjallisuudentutkija, jonka runoissa kuljetaan ikiaikaisesta ulottuvuudesta tähän päivään ja takaisin, revontulia kaamostaivaalle laulaen. Ikonen kirjoittaa tarkasti ja herkästi niin, että takkatulen loimussa sulaa kylminkin liekki.

VESA LAHTI on kolme runoteosta julkaissut kirjallisuuden kymmenottelija, jonka runot hehkuvat rakkauden ja melankolian sävyjä. Kulkijan löytöretkillä elokuva, luonto, musiikki ja valokuva taittuvat elämän kiinnekohtiin.

ESTER NUORI LEPPÄ on kolme runovihkoa ja yhden runolevyn julkaissut kirjanpainaja, joka haaveilee rap-artistin urasta. Leppä liikuttuu vanhoista miehistä ja suljettujen osastojen tupakkakopeista, hajoilee skitsofreenisessa neilikkamyrskyssä ja Lissabonin maanalaisissa kuppiloissa.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *