Home / Yleinen / Lavarunoustyöpaja Kirjailijatalolla 8.2.-9.2.2020 (ilmoittautuminen 31.1. mennessä)

Lavarunoustyöpaja Kirjailijatalolla 8.2.-9.2.2020 (ilmoittautuminen 31.1. mennessä)

Alkaa 8. helmik. kello 15.00, päättyy 9. helmik. kello 15.45

Kirjailijatalo, Seminaarinkatu 26 B, 40100 Jyväskylä

Työpajassa käsitellään lavarunouden syntyä, kehitystä ja tyylilajeja. Tuttavallista suhdetta omiin runoihin ja esiintymiseen haetaan kirjoittamalla lavarunoja sekä harjoittelemalla niiden esittämistä kannustavassa ilmapiirissä. Aiempaa esiintymiskokemusta kurssille osallistumiseen ei edellytetä, mutta olisi hyvä, jos osallistujalla olisi jonkin verran kokemusta runojen kirjoittamisesta. 

Kurssin aikataulu

    lauantai 8.2. klo 15.00-19.30

    sunnuntai 9.2. klo 11.00–15.45

Maksu: Kurssi maksetaan välittömästi ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassamme.

Alennettu kurssimaksu

Maahanmuuttajat ja työttömät ovat oikeutettuja 70 eurolla ja eläkeläiset 30 eurolla alennettuun kurssimaksuun. Jos olet oikeutettu tähän alennukseen:

Valitse ilmoittautumislomakkeessa kohta ”Haen alennettua kurssimaksua”. Maksaessasi kurssin verkkokaupassamme, anna alennuskoodi Alennus70 (maahanmuuttajat ja työttömät) tai Alennus30 (eläkeläiset). Alennettuun kurssimaksuun oikeuttavat kortit ja muut dokumentit tarkistetaan kurssipaikalla.

Lisätiedot: tuuli.jarvinen@kansalaisfoorumi.fi

Peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi peruuttaa maksutta 21 päivää ennen kurssin alkamispäivää. Jos osallistuminen kurssille perutaan tämän jälkeen, peritään 50 prosenttia koulutuksen hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen kurssin alkamispäivää, ilmoittautujalta peritään koko kurssimaksu. Peruuntumistapauksissa kurssimaksusta voi hakea vapautusta esittämällä lääkärintodistuksen tai muun kirjallisen selvityksen osallistumisesteestä.

Työpajan aineistona käytetään Harri Hertellin toimittamaa Lavaruno-opasta, joka sisältyy osallistumismaksuun.

Työpajan vetäjänä toimii helsinkiläinen runoilija, spoken word -artisti, dj ja kulttuurituottaja Harri Hertell.

Harri Hertell tunnetaan Spoken word -artistina mm. dub poetry -yhtye Dubroksesta sekä Hertell & Hertell -duosta. Hän on myös kiertänyt esiintymässä Hertell, Rinne & Norvio kokoonpannossa ja tuottajana hänet tunnetaan parhaiten perustamastaan Helsinki Poetry Connection -kollektiivista. Harri Hertell on kirjoittanut viisi runoteosta ja hänen runouttaan on käännetty useille kielille. Hän esiintyy aktiivisesti ja työstää usein samaan aikaan uutta spoken word -materiaalia. Hänen ensimmäinen tietokirjansa, Lavaruno-opas, käsittelee laajasti suomalaista lavarunokulttuuria. Lavarunoustyöpajojen myötä Harri on käynyt levittämässä runouden ilosanomaa mm. kouluissa, nuorisotaloilla, kirjastoissa, yrityksissä sekä vankiloissa. Vuosien saatossa myös useat Euroopan lavarunoareenat ovat käyneet hänelle tutuksi.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *