Home / Tapahtuma-arkisto / Sähkö #33 25.2.2020

Sähkö #33 25.2.2020

Tiistaina 25. helmikuuta 2020 klo 20.00–21.30

Paikka: Bar Vakiopaine Kauppakatu 6 40100 Jyväskylä

Vuoden ensimmäisellä Sähkö-klubilla kuvat alkavat juosta ja ympäristö avautua unenomaisena näyttämönä, jota vasten aina elämme. Keski-Suomen Kirjailijoiden järjestämään tapahtumaan on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

Esiintyjistä ja esityksistä:

LASSI HYVÄRINEN on uudistanut ja rikastuttanut kotimaista runokenttää esikoiskokoelmastaan Riippuvat puutarhat (2008) lähtien. Hänen toinen runoteoksensa Keisarin tie palkittiin Kalevi Jäntin kirjallisuuspalkinnolla 2012 ja se oli myös ehdokkaana Runeberg-palkinnon saajaksi. Kolmannesta kokoelmastaan Tuuli ja kissa (2018) Hyvärinen sai Tanssiva karhu -palkinnon.

SILJA JÄRVENTAUSTAN viidennessä runokokoelmassa avataan ympäristö, asetetaan se sanoihin ja annetaan sen asettaa sanoja ja muokata ympäristöään. Ympäristön avajaiset (2020) lähestyy kysymyksiä kielestä ja kokemuksesta ikään kuin kertoen tarinaa, mutta mistä sellainen syntyy?

PELLE & ROMANTIKS on kiitetty, palkittu ja kiistelty runojazzorkesteri, jonka uunituoreen maxisinglen “Äiti, kuva alkaa juosta. Lastenrunoja.” (2020) ilmestymistä juhlistetaan Sähkö-klubilla. Vakiopaineessa yhtye esiintyy erikoiskokoonpanolla Pelle Romantika, Risto Ylihärsilä ja Anna Pesonen.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *