Home / Tapahtuma-arkisto / Salonki #5 10.6. (vieraana Pirjo Hassinen)

Salonki #5 10.6. (vieraana Pirjo Hassinen)

Torstaina 10. kesäkuuta 2021 klo 17.00–18.00, Kirjailijatalolla (Seminaarinkatu 26 B 40100 Jyväskylä)

Kirjailijatalon Salongin kesävieraaksi saapuu Pirjo Hassinen, jonka seitsemästoista romaani Hämärän aika (2020) syöksyy populismin ja rasismin syövereihin täydentäen trilogian, jonka Popula (2012) ja Kalmari (2016) aloittivat. Syvällisenä ihmiskuvaajana tunnettua Hassista haastattelee populismitutkijanakin marinoitunut emeritusprofessori Erkki Vainikkala, joka on viime vuosina kirjoittanut paitsi Halla-Ahosta myös Bo Carpelanista. Keski-Suomen Kirjailijoiden järjestämään tapahtumaan on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

Salongissa on käsidesi- ja kasvomaskitarjoilu.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *