Home / Tapahtuma-arkisto / Esseitä Aalto museolla 2.9. klo 13

Esseitä Aalto museolla 2.9. klo 13

Alvar Aalto Museolla matkataan kirjailijoiden mukana maailmalla ja mielikuvituksessa. Matkakirjallisuuden lisäksi aiheina ovat ystävyys, taide ja arkkitehtuuri. Tekstejään lukevat ja teemoista keskustelevat kirjailijat Kristian Blomberg, Penjami Lehto, Risto Niemi-Pynttäri, Eeva Rohas, Olli-Pekka Tennilä ja Suvi Valli.

Tervetuloa seuraamaan esitykset kokonaisuudessaan tai voit istahtaa kuuntelemaan vain hetkeksi – ja jatkaa sitten matkaasi.

Viimeisenä tilaisuudessa esiintyy Suvi Valli, joka esittelee kääntämäänsä J.G. Seumen teosta “Mein Sommer 1805” ja lukee siitä katkelmia. Saksalainen kirjailija Johann Gottfried Seume matkusti Baltian maiden ja Venäjän halki Suomeen, Ruotsiin ja Tanskaan vuonna 1805. Seumen teos ”Mein Sommer 1805” koostuu päiväkirjamerkinnöistä ja kirjeistä, jotka hän kirjoitti tällä enimmäkseen kävellen taitetulla matkalla.

Lauantaina 2.9.  klo 13 Alvar Aalto Museon Galleriassa, Alvar Aallon katu 7, normaali museon pääsymaksu 6/4 e.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *