Esseitä Aalto museolla 2.9. klo 13

Alvar Aalto Museolla matkataan kirjailijoiden mukana maailmalla ja mielikuvituksessa. Matkakirjallisuuden lisäksi aiheina ovat ystävyys, taide ja arkkitehtuuri. Tekstejään lukevat ja teemoista keskustelevat kirjailijat Kristian Blomberg, Penjami Lehto, Risto Niemi-Pynttäri, Eeva Rohas, Olli-Pekka Tennilä ja Suvi Valli.

Tervetuloa seuraamaan esitykset kokonaisuudessaan tai voit istahtaa kuuntelemaan vain hetkeksi – ja jatkaa sitten matkaasi.

Viimeisenä tilaisuudessa esiintyy Suvi Valli, joka esittelee kääntämäänsä J.G. Seumen teosta “Mein Sommer 1805” ja lukee siitä katkelmia. Saksalainen kirjailija Johann Gottfried Seume matkusti Baltian maiden ja Venäjän halki Suomeen, Ruotsiin ja Tanskaan vuonna 1805. Seumen teos ”Mein Sommer 1805” koostuu päiväkirjamerkinnöistä ja kirjeistä, jotka hän kirjoitti tällä enimmäkseen kävellen taitetulla matkalla.

Lauantaina 2.9.  klo 13 Alvar Aalto Museon Galleriassa, Alvar Aallon katu 7, normaali museon pääsymaksu 6/4 e.

 

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Kirjailijatalo | Writers' House © 2017 All Rights Reserved