Home / Tapahtuma-arkisto / Piimäenkeli ja sotilas 28.11.

Piimäenkeli ja sotilas 28.11.

  • Runo-musiikkitapahtuma Piimäenkeli ja sotilas
  • Paikka: Kirjailijatalo (Seminaarinkatu 26 B, 40100 Jyväskylä)
  • Aika: su 28.11.2021, klo 16-17
  • Ohjelma: 10 € (sisältää kahvituksen, joka alkaa klo 15.30)

”Pikku piimäenkeli, navetassa lenteli…” on tilaisuuden otsikkoon liittyvä loru. Liisa Räsäsen laulussa piimäenkeli vie vanhan sotilaan tuulien teille. Martti Pulakan laulussa herätellään pirkkalaisia Leinon Orjan pojan tapaan ja nukahdetaan keskeen taivaan mustan maan kuten P. Mustapään runossa Ruiskukkia. Viinapiirakka taas laulaa lumihangessa enkelitaivasta ja Ruusu on punainen.

Elämää, kuolemaa, rakkautta, sotaa ja joulukin löytyy ohjelmasta, jossa esiintyvät Ossian Leisimo ja Martti Pulakka tuonpuoleisesta sekä Keijo Siekkinen ja Liisa Räsänen tämänpuoleisesta todellisuudesta. Esityksessä kuullaan mm. Jevtushenkon, Leinon, Leisimon, P. Mustapään, Nerudan ja Viidan runoja. Avoimeksi jää, pitäisikö elämästä kiittää.

Räsästä on esityksen teknisessä toteuttamisessa auttanut turkulainen musiikkiteknologi Janne Kantola.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *