Home / Keski-Suomen Kirjailijat

Keski-Suomen Kirjailijat

Oletko julkaissut? Hae jäseneksi!

Keski-Suomen Kirjailijoiden jäsenyyttä voivat hakea kaikki kaunokirjallisutta, esseistiikkaa, kirjallisuuskritiikkejä ja artikkeleita julkaisseet. Jäsenyys myönnetään julkaisujen laadun ja määrän perusteella. Hakemukset ja julkaisuluettelo tulee osoittaa Keski-Suomen Kirjailijoiden johtokunnalle sähköpostitse tai kirjeenä.

kirjailijatalo@gmail.com

Keski-Suomen Kirjailijat r.y. on taloudellista voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka pääasiallisena tehtävänä on toimia keskisuomalaisten kirjailijoiden yhdyssiteenä, tukea heidän työtään, kehittää kirjallisuuden harrastusta ja valvoa jäsentensä yleisiä ja yhteisiä ammatillisia ja sosiaalisia etuja.

Keski-Suomen Kirjailijat r.y. järjestää keskustelu- ja esitelmätilaisuuksia, kirjallisuusiltoja ja runoklubeja. Lisäksi se organisoi arvostelupalvelua, kirjailijoiden kouluvierailuja ja kokoaa kirjallisuushistoriallista aineistoa. Jäseneksi voi hakea, kun on julkaissut runoja, arvioita, artikkeleita, esseitä, kirjoja: jäsenetuna saa mm. 20 % alennuksen residenssin tai esiintymistilan vuokrista, sekä tukea kirjan julkaisutilaisuuden järjestämiseen.

Yhdistyksen asioita hoitaa ja toimintaa organisoi hallituksena toimiva johtokunta.

JOHTOKUNTA 2017:

Olli-Pekka Tennilä, puheenjohtaja
Suvi Valli, varapuheenjohtaja
Veikko Ahola
Riikka Ala-Hakula
Katri Alatalo
Juri Joensuu
Penjami Lehto
Risto Niemi-Pynttäri
Eeva Rohas
Petri Turunen

Tallenna