Home / Main Page / Kirjailijatalo

Kirjailijatalo

Keski-Suomen Kirjailijatalo (Seminaarinkatu 26 B, 40100 Jyväskylä) on vuonna 1906 valmistunut, Wivi Lönnin suunnittelema kolmikerroksinen puutalo, joka sijaitsee Jyväskylän keskusta-alueella, aivan Seminaarinmäen yliopistokampuksen vieressä. Viihtyisän puutarhan ympäröimässä talossa järjestetään monenlaisia kirjallisia tapahtumia, minkä lisäksi rakennuksessa ovat Keski-Suomen Kirjailijoiden toimisto- ja kokoontumistilat.

Talossa on neljä residenssi- ja työhuonekäyttöön soveltuvaa huonetta. Niitä voi hakea maksimissaan puoleksi vuodeksi kuka tahansa kirjallisuuden parissa työskentelevä, mutta etusijalla ovat kirjailijat, joilla on esittää uskottava projektisuunnitelma. Vapaamuotoisen hakemuksen ja työsuunnitelman voi lähettää sähköpostiosoitteeseen kirjailijatalo@gmail.com.

Työhuonekäytössä huoneiden hinta on 250-300 e/kk, residenssiasukkaille hinta on 300 e/kk. Hintaan sisältyvät internetyhteys sekä mahdollisuus käyttää talon yleisiä tiloja ja keittiötä, minkä lisäksi residenssiasukkailla on myös saunankäyttöoikeus. Lisäksi on mahdollisuus vuokrata pelkkä työpöytä talon keskikerroksesta hintaan 50e/kk.

Kirjailjatalon muut vuokrattavat tilat ja hinnat (poistuminen kello 23 mennessä). Kyselyt osoitteeseen kirjailijatalo@gmail.com

  • Saunatilat alk. 150 e/ilta
  • Talon keskikerros (sali, kirjastohuone ja keittiö) sekä katettu terassi 100 euroa ensimmäiseltä tunnilta, sen jälkeen 50 e/t (soveltuvat esimerkiksi pienimuotoisiin tapahtumiin, juhliin ja kokouksiin).

(Kuvat: Olli-Pekka Tennilä)