Arviointipalvelu

Haluatko kehittyä kirjoittajana ja kaipaat ulkopuolisen näkemyksiä teksteihisi?

Kirjailijatalon arviointipalvelussa arvioijat ovat kokeneita kirjoittajia ja kirjoittamisen ohjaajia. Palaute tekstistä annetaan keskustelussa, joka voidaan käydä joko henkilökohtaisessa tapaamisessa tai sähköpostitse. Jos niin haluat, palaute voidaan antaa myös pelkästään kirjallisena lausuntona.

Arvioitava teksti voi olla esimerkiksi runo- tai novellikokoelma, romaani, näytelmäteksti, satuja, kolumneja, blogikirjoituksia, sarjakuva, esseitä, laululyriikkaa, asiatekstejä tai vaikkapa sukutarina.

Lähetä tekstisi joko sähköpostin liitteenä osoitteeseen kirjailijatalo(a)gmail.com tai paperipostina Kirjailijataloon (Keski-Suomen Kirjailijatalo, Seminaarinkatu 26 B, 40100 Jyväskylä). Käytä liitetiedostossa muotoa .doc, .docx tai .rtf. Jos lähetät käsikirjoitukseksi postitse, merkitse kuoreen “Arviointipalvelu”. Liitä mukaan saatekirje, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi ja tavoitteistasi kirjoittajana ja lähettämäsi tekstin suhteen. Kerro, haluatko palautekeskustelun vai ainoastaan kirjallisen lausunnon. Muistathan laittaa myös omat yhteystietosi.

Kirjailijatalo etsii sinulle sopivan arvioijan. Mikäli olet tilannut palautekeskustelun, arvioija ottaa sinuun yhteyttä, jotta voitte yhdessä sopia, miten, missä ja milloin keskustelu käydään. Palaute annetaan joka tapauksessa neljän viikon kuluessa siitä, kun arvioija on saanut tekstisi luettavakseen.

Hinnat
Palautekeskustelu tai kirjallinen lausunto
1–20 sivua 40 €
21–50 sivua 55 €
51–100 sivua 70 €
101–200 sivua 85 €
201–300 sivua 100 €

Huom! Opiskelijoille, työttömille ja vähävaraisille 50 % edullisempi.

Riviväli 1,5, fontti riittävän iso, esim. Times New Roman 12. Runoja yksi/sivu.
Sinulle lähetetään erikseen lasku arviontipalkkiosta. Maksa se viipymättä. Jos arvioitsijan on määrä palauttaa teksti sinulle postitse, laskuun lisätään postikulut. Palautteen saat, kun maksu on hoidettu.

Arvioitsijat
Riikka Ala-Hakula
Kristian Blomberg
Anssi Halmesvirta
Tero Hannula
Panu Hämeenaho
Anne Hänninen
Jaana Janhila
Eine Joutsijoki
Johannes Keltto
Marita Kärkkäinen
Saara Laakso
Vesa Lahti
Maritta Lintunen
Risto Niemi-Pynttäri
Riikka Palander
Matti Palm
Paula Pasanen
Martti Pulakka
Hannele Ruotsalo
Harry Salmenniemi
Keijo Siekkinen
Riikka Takala
Jouni Tossavainen
Santeri Viljakainen

Lisätietoja:

p. 045 127 5996

kirjailijatalo@gmail.com

Kirjailijatalo | Writers' House © 2017 All Rights Reserved