Home / Tapahtuma-arkisto / Syyskuun Sähkö-klubin 16.9 esiintyjistä

Syyskuun Sähkö-klubin 16.9 esiintyjistä

Syyskuun Sähkö-klubi järjestetään yhteistyössä Tuli & Savu -runouslehden kanssa. Illan ohjelma sisältää niin keskustelua, prosaa ja runoutta kuin elävää musiikkiakin. Lämpimästi tervetuloa Bar Vakiopaineeseen lauantaina 16.9. klo 19 alkaen. Tapahtumaan on vapaa pääsy.
Ohjelmasta:
Jukka Viikilä on sanonut salakuljettaneensa runoutta proosaan Finlandia-palkitulla Akvarelleja Engelin kaupungista -teoksellaan. Mutta miten proosan ja runouden kirjoittaminen eroavat toisistaan? Onko siirtymä lajien välillä saumaton? Miksi niin monet runoilijana aloittaneet ovat julkaisseet viime vuosina romaaneja? Kirjoittamista, lajia ja kustantamista pohtivat Tuli & Savu -lehden päätoimittaja Vesa Rantaman johtamassa keskustelussa Sanna Karlström, Olli-Pekka Tennilä, Jyri Vartiainen ja Jukka Viikilä.
Illan keskustelijoista Sanna Karlström (Multaa sataa, Margareta) ja Jyri Vartiainen (Ystävä) myös lukevat otteita ajankohtaisista teoksistaan.
Matti, Markus, Eeva ja Sä on kuuden aistin musiikillinen sukellus perimmäisten kysymysten äärelle, ja illan päättävä Kahden miehen ylivoima (Jukka Viikilä, rummut ja runot, Risto Oikarinen, saksofonit ja runot) tarjoaa ketterän ja tuhdin kavalkadin kirjallista fuusiojazzia.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *