Home / Tapahtuma-arkisto / Sähkö #17 13.3.

Sähkö #17 13.3.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maaliskuun Sähkö-klubilla matkataan kulinaristien pitoihin, kaadetaan betoniseinät ja pureudutaan ihmisen arvokkuuteen uutisten ja valeuutisten valtaamassa maailmassa. Klubin järjestää Keski-Suomen Kirjailijat ja sisäänpääsy on totutusti ilmainen. Lämpimästi tervetuloa!

Esiintyjistä ja esityksistä:

Mirkka Mattheiszen on Naantalissa asuva runoilija, Puru-kollektiivin osanen, piirtäjä ja kirjoittamisen ohjaaja. Hänen lautasellaan jokin muistuttaa etäisesti eläintä.

Artemis Kelosaari on turkulainen kirjailija, toimittaja, kriitikko ja lavarunoilija, joka luonnehtii itseään barokkimieleksi ja myöhempien aikojen romantikoksi. Hänen lavaesiintymisensä taipuvat monesti kabaree-henkisen perfomanssin suuntaan.

Tuija Välipakka on Tampereella asuva kirjailija, joka rakastaa kuutta kissaansa, kokkaamista ja ratsastamista ja toimii Pirkkalaiskirjailijoiden puheenjohtajana. Hänen uusimman runoteoksensa Uutisia! runot muodostavat kokonaisuuden, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen, niin kuin informaatiotulvan täyttämässä maailmassammekin: kaikki mikä tapahtuu, tapahtuu kaikille.

Ester Nuori Leppä on jyväskyläläinen runoilija ja kirjanpainaja, jonka esikois-EP:n “Viekää terveiseni Polkalle” julkaisua juhlitaan maaliskuun Sähkö-klubilla. Esitys vie kuulijan lähelle runolevyn maisemia: steel-kitaran herkkään poljentoon, skitsofreeniseen neilikkamyrskyyn, suljettujen osastojen hikisiin, lääkehouruisiin lakanoihin ja Berliinin savuisiin hostelleihin. Lepän kanssa esiintyvät muusikot Sami Keinänen ja Pekka Tuomi. Leppä on julkaissut kaksi teosta: Suo sammalta (2014) ja Rukous Eleni Äffälle (2017), joiden depressiivisistä säkeistä esitys osin koostuu.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *