Home / Tapahtuma-arkisto / Sähkö #21 9.10.2018

Sähkö #21 9.10.2018

Paikka ja aika: Bar Vakiopaine, tiistaina 9.10.2018, klo 20-22.30

Lokakuun Sähkö-klubi heijastelee koko elämän kirjoa synkimmistä syövereistä kirkkaimpaan kauneuteen. Se liikuttaa, lohduttaa, herättelee ja ulvoo, ajan hermolla kiinni, valmiina viiltämään. Klubin järjestää Keski-Suomen Kirjailijat ja sisäänpääsy on totutusti ilmainen. Lämpimästi tervetuloa!

Esiintyjistä ja esityksistä:

LAURI RIKALAN komiikka on mustaa ja hänen läsnäolotodistuksensa valovoimaisia. Vuoroin filosofi, vuoroin lyyrikko, jatkuvasti tarkkailija. Miltä toivo näyttää maailmassa, joka vieraannuttaa itsestään yhä useamman meistä? Jyväskyläläisen Rikalan kesällä ilmestynyt aforismikokoelma Eläin ei pukeudu tahallaan huonosti liikkuu yksinäisyyden, uskon ja todellisuuden bermudankolmiossa.

MIIA KONTRO on Helsingissä asuva väitöskirjatutkija ja runoilija. Tutkimuksessaan ja runoissaan hän käsittelee erityisesti kuolemaa ja sen merkitysten moninaisuutta. Hänen elokuussa ilmestynyt esikoisrunoteoksensa Tunnustus on syväsukellusopas sisimpään ja takaisin, runon muotoon muovailtu mea culpa ja meditaatioharjoitus. Sähkö-klubilla Kontro esiintyy kitaristi Tuomas Paukun säestyksellä.

SALLA KAARIN KALKAS on jyväskyläläistynyt turkulainen, jonka esikoisrunoteoksen Bartholinin rauhaset ilmestymistä juhlitaan Sähkö-klubilla. Ujostelemattomissa teksteissään Kalkas haluaa tuoda ilmi rumankaltaista kauneutta. Vakiopaineen estradille Kalkas nousee yhdessä elektronisesta äänimaisemasta vastaavan Jedi A:n kanssa.

JEDI AHVENUS started creating music at the age of 13 when he got his first guitar. But soon after that hardcore music took his heart and he started creating his own sounds with FL Studio. Kevyesti psykedeelinen chill/ambient-taiteilija asuu Suomen Turussa.

https://soundcloud.com/jed1a

TUOMAS PAUKKU on Jyväskylässä pitkään vaikuttanut, aktiivinen ja kunnianhimoinen kitaristi-säveltäjä, jonka musiikissa moderni jazz etsii uusia tunnelmia, rajoja ja ulottuvuuksia. Sähkö-klubilla Paukku heittää Miia Kontron säestyksen lisäksi sävymaailmaltaan vaihtelevan ja voimakkaan soolokeikan.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *